Info

Het feit dat je hier zit rond te snuisteren wil zeggen dat je toch op een of andere manier een band met de KSA hebt. Waarschijnlijk ben je op zoek naar wat duidelijkheid? Informatie? Op zoek naar een toffe hobby? Lees verder en u komt alles te weten!

Wie we zijn

Wij presenteren onszelf als de coolste jeugdbeweging van Opwijk en omstreken voor jongens tussen 6 en 18 jaar! Onze slogan is niet voor niets ‘KSA Opwijk daagt je uit’. Wij dagen de jongeren uit om hun zondagnamiddag te spenderen aan woeste, plezierige, knotsgekke, out-of-the-box spelletjes en activiteiten samen met hun kameraden, vrienden en natuurlijk, de leiders! KSA-ers zijn fier op hun afkomst, wij ademen en leven KSA. Iedere zondag ‘onze rechterduim op linkerborst’ en dan uit volle borst het KSA-lied meebrullen om dan drie uur later wat verdrietig naar huis te gaan omdat de KSA al gedaan is. Als je nog niet bij de KSA zit, kom gewoon eens af!

Schrijf hier je kind in
Foto knapen

Waar en wanneer?

Wanneer? Elke zondag van 14u tot 17u! In de winter, vanaf het winteruur ingaat tot het zomeruur weer ingaat, is dit tot 16u30.

Waar? Op het jeugdheem, Karenveldstraat 24 in Opwijk natuurlijk!

Contact
Foto jeugdheem