Activiteit KERSTGegroet KSA’ers, ouders en geïnteresseerden,

De laatste zondag van het jaar zit erop, maar niet getreurd want zoals elk jaar hebben we nog het kerstfeestje in petto. Een gezellige avond met al je vriendjes om het eindejaar te vieren. Wij wensen alle ouders, broers en zussen een geweldig eindejaar en goede voornemens voor 2019. De eerstvolgende zondag van het nieuwe jaar zal op 6 januari vallen. Meer info op onze Facebookpagina.

Leeuwkens: Jullie worden zaterdag 22 december verwacht om 18u. Kom in kerstsfeer naar het jeugdheem met een pakje van rond de €5. De leiders voorzien de rest! De leeuwkes mogen terug opgehaald worden omstreeks 20u30.

Pagadders: De leiders verwelkomen jullie graag op het eindejaarsfeestje op vrijdag 21 december van 18u tot 20u30. Breng een leuk pakje (rond de €5) en €2 euro mee voor onder de pagadderkerstboom. Als jullie komen vragen we een berichtje te sturen naar 0477427302 tegen ten laatste donderdag.

Jongknapen: Ook jullie worden vrijdag 21 december verwacht. Het feestje zal doorgaan van 18u tot 20u30. De leiding vraagt ook om een zakcentje van €5 mee te brengen.

Knapen: Lydia, Arthur en Dries verwachten jullie 21 december om 19u tot 22u met €5 in jullie portemonneetje. Geen Kerstmis zonder een gezellige kerstfilm! Be there or be vierkant.

Jonghernieuwers:Jullie feestje zal de 22ste doorgaan. Leider Thibaut houdt jullie komende week verder op de hoogte.

Hernieuwers:Jullie onvergetelijke kerstfeestje zal doorgaan op vrijdag 21 december. Jullie worden verwacht om 18u met €10 om het feestmaal te bekostigen.

Tot zondag!

De leiders