Activiteit zondag 20 MEIGegroet Ksa’ers,

Het kan niet altijd mooi weer zijn, maar dat maakt voor ons natuurlijk niets uit. Door regen, wind storm of andere omstandigheden spelen wij als echte KSA’ers. We hopen toch stiekem op goed weer om nog eens een kleurtje te krijgen. Ook voor de ouders is het aangenamer om minder modder te moeten afwassen.

Leeuwkens: Nu moet er toch wel iets mysterieus gebeurd zijn. De leiders hebben namelijk een speciale verrassing in petto. Hoe of wat kan ik niet vertellen, maar dat het zeker de moeite is staat al vast. Breng bij goed weer zeker een zwembroek en handdoek mee!

Pagadders: Volgende week laten we onze gedachten spreken en gaan we de diepere betekenis van papier opzoeken. Met de supercoole origami-figuurtjes gaan we elkaar overtreffen. Kikkertjes, waterbommetjes en klassieke knutselvoorwerpen komen allemaal aan bod.

Jongknapen: Iedereen speelt bij de jongknapen voor zich volgende week. Dit kan het moeilijkste spel ooit zijn voor jullie aangezien er altijd als een hechte groep wordt gespeeld. Leer de zwaktes van de andere leden kennen en plan hierop in. Het spel: 1 tegen allen.

Knapen: Een zwembroek kan voor jullie volgende week bij goed weer (en misschien ook bij slecht weer) zeer handig zijn. De move tegen waterverspilling zal weer in actie komen. Ook de chiro zal het spelletje meespelen met witte t-shirts. Zoals je al kan raden zal er dan ook veel water bij betrokken zijn.

Jonghernieuwers: Slecht nieuws: er zal een leider de groep tijdelijk moeten verlaten. Wegens onvoorziene voorziene studieperiodes heeft leider Brent wat tijd alleen nodig. Om hem toch een mooi eindejaarscadeau te geven, wordt er een klein feestje en BBQ georganiseerd.

Hernieuwers: Jullie genieten volgende week van een gratis cursus ‘Hangjongeren in het park’ ter waarde van €2. Dit evenement is gesponsord door de werkloosheidsuitkeringskas en georganiseerd door niemand minder dan jullie eigenste leiders. Pak jullie step, skateboard of ander hangmateriaal mee.

Tot zondag!

De leiders