Activiteit zondag 21 OKTOBERGegroet KSA’ers, ouders en geïnteresseerden,

Deze week staan er terug kekke activiteiten klaar voor jullie, niet allemaal zo actief als het zwemmen vorige week, maar wel even plezant!

Leeuwkens: Hebben jullie jullie nooit afgevraagd hoe het is om in het leger te zitten? Hoe zou het nu zijn om een hele dag te sluipen, te camoufleren en je vuil te maken? Dit komen jullie deze zondag te weten op onze legerdag!

Pagadders: Deze week zullen jullie omgetoverd worden tot echte Pokémonmeesters! Jullie zullen jullie uiterste best moeten doen om allerlei Pokémon te vangen en daarna uiteraard Gym-leaders te verslaan. Wie haalt de meeste Badges?

Jongknapen: Wisten jullie dat leider Ward ooit eens heeft meegedaan in de ronde van Vlaanderen? Jammer genoeg heeft hij moeten afhaken bij de muur van Geraardsbergen aangezien hij zijn boterhammetjes thuis was vergeten en een appelflauwte kreeg. Gelukkig wilt hij nu terug beginnen trainen en gaat hij dit zondag met jullie doen! Vergeet zeker jullie fiets niet!

Knapen: In het begin van het jaar leerde leider Arthur jullie alles over de flora van het jeugdheem. Nu we al een maandje verder zijn gaan we testen of jullie die bewuste zondag wel goed hebben opgelet en gretig notities hebben genomen. We gaan namelijk tuinieren! Vergeet zeker jullie hark niet.

Jonghernieuwers: Jullie leiders zaten deze week op het jeugdheem te bespreken wie nu eigenlijk echt de stoerste jonghernieuwer is. Jef zei dat Mathieu dit was aangezien hij dit dit jaar al meermaals had bewezen. Thibaut was hier niet mee akkoord en beweerde dat dit Jonas was. Uiteindelijk besloten ze dat het tijd was om dit voor eens en altijd uit te vechten! Laddercompetitie!

Hernieuwers: Eten kunnen jullie als de beste, dat hebben we al gemerkt! Daarom wordt er deze week een heel 12 gangenmenu voor jullie geserveerd! Leider Stan en Lukas hebben van een heuse 5-sterren-chef (Ook wel bekend als Lukas zijn moeke) de beste recepten van over de hele wereld gekregen. Natuurlijk hebben ze wel nog enkele proefkonijnen nodig die hun culinaire hoogstandjes willen uitproberen, kwestie van voorbereiding op “den doop”.

Tot zondag!

De leiders