Activiteit 11 NOVEMBER



Gegroet KSA’ers, ouders en ge├»nteresseerden,

Hebben jullie het al gehoord? De Sint is in het land! Uiteraard gaat dit gepaard met tal van leuke spelen voor onze oude vriend en een heus bezoek van de man zelf. Zaterdagavond je schoentje zetten is dus de boodschap!

Leeuwkens:Zoals jullie ongetwijfeld al weten brengen elk jaar Sint en Piet een bezoekje aan het mooie Opwijk. Dit jaar is dat niet anders! Deze zondag gaan jullie samen met de meisjes van de Chiro een groot spel spelen onder het toeziend oog van Sint. Als jullie braaf zijn krijgen jullie misschien wel een lekker cadeautje. We verwachten jullie zondag van 10u tot 12u op het jeugdheem!

Pagadders:Zoals jullie ongetwijfeld al weten brengen elk jaar Sint en Piet een bezoekje aan het mooie Opwijk. Dit jaar is dat niet anders! Deze zondag gaan jullie samen met de meisjes van de Chiro een groot spel spelen onder het toeziend oog van Sint. Als jullie braaf zijn krijgen jullie misschien wel een lekker cadeautje. We verwachten jullie zondag van 10u tot 12u op het jeugdheem!

Jongknapen:Zoals jullie ongetwijfeld al weten brengen elk jaar Sint en Piet een bezoekje aan het mooie Opwijk. Dit jaar is dat niet anders! Deze zondag gaan jullie samen met de meisjes van de Chiro een groot spel spelen onder het toeziend oog van Sint. Als jullie braaf zijn krijgen jullie misschien wel een lekker cadeautje. We verwachten jullie zondag van 10u tot 12u op het jeugdheem!

Knapen: Zoals jullie vast allemaal al weten doet leider Arthur niets liever dan met zijn fiets door de bergen crossen. Deze zondag hebben we Arthur vrij spel gegeven om jullie de mooiste plekjes van Opwijk te laten bezichtigen per fiets. Vergeet zeker jullie stalen ros niet!

Jonghernieuwers:Wie beweert dat de goedheilig man enkel voor de jongsten komt heeft het goed mis! Ook jullie krijgen bezoek van de Sint. Piet Jef en Thibaut hebben namelijk een super tof Sintspel in elkaar geknutseld. Wees dus maar zoet!

Hernieuwers: Jullie kennen ongetwijfeld dames zoals Ahri, Akali, Ashe en Katarina. Deze week gaan jullie deze nog beter leren kennen door middel van het grote League of legends spel gemaakt door gamer Stan. Omdat gamen op een zondag natuurlijk een no-go is gaat deze activiteit door op zaterdag. Jullie leiders zullen jullie nog informeren via facebook.

Tot zondag!

De leiders