Activiteit 20 JANUARI 2019Gegroet KSA’ers, ouders en geïnteresseerden,

Zondag staan er weer gloednieuwe spelletjes voor jullie klaar. Zoals elke week zijn ze met de meest fantasierijke leiders in elkaar gestoken.

Leeuwkens:Koning Bennius heeft de hulp van de leeuwkens dringend nodig! De ridders van de zwarte hand hebben het gemunt op zijn schat! Gaan jullie de koning helpen? Vergeet jullie niet als echte ridder te verkleden!

Pagadders:Het hele jaar door werden de beentjes gebruikt voor de activiteiten. Deze zondag brengt hier ook geen verandering in en gaat er nog een schepje bovenop doen. Als Pagadders zijn wij onbevreesd en gaan we dan ook niets uit de weg. Noordwaards keren wij en gaan voor niets opzij!

Jongknapen:Zoals jullie ondertussen wel al weten is leider Evert een heel sportieve jongen. Daarom is hij ondertussen al aan het trainen voor de 392m handenstand lopen op de olympische spelen in 2020 in Tokyo. Helpen jullie hem zondag een handje met dat trainen?

Knapen:Popcorn en een goede film, wie houdt er nu niet van? Wij in ieder geval wel! We gaan deze zondag een heuse “Knapen-cinema” maken om daarna lekker knus in een zeteltje te duiken en te genieten van een knotsgekke film! Tot zondag!

Jonghernieuwers:“Blue Monday (deprimaandag) is een naam, gegeven aan een datum voor de zogenaamd meest deprimerende dag van het jaar.” ~Wikipedia. Maar wisten jullie ook dat er een blue sunday bestaat? Ik ook niet maar volgens jullie leiders blijkbaar wel. Tot zondag!

Hernieuwers:Herinneren jullie de zomer van 2016 nog? Dat was de tijd dat heel de wereld in de ban was van Pokémon Go. Jullie leiders hebben een supercool spel gemaakt gebaseerd op die app. Welke “Pokémons” gaan jullie vangen in het mooie Opwijk?

Tot zondag!

De leiders