ACTIVITEIT 19 MEIGegroet KSA’ers, ouders en geĆÆnteresseerden,

Nu de laatste zondagen beginnen te naderen zullen de leiders nog eens het onderste uit de kan halen om jullie ook de laatste dagen van ons KSA jaar te amuseren. Zo zullen we in deze laatste maand nog toffere spelletjes spelen, nog spannendere verhalen vertellen en nog zottere kampen bouwen. Dat laatste mag je letterlijk nemen, want niet alleen de vogels maken hun nestje, ook wij zullen ter voorbereiding op het grote kamp kleine gezellige kampjes in het bos maken.

Leeuwkens Nu het weer enkele iets nattere spelletjes toelaten zullen wij hier ook gretig gebruik van maken! Zondag zullen wij het niet droog houden dus neem allemaal zeker jullie zwembroekjes mee.

Pagadders: Dat jullie het allemaal heel goed kunnen uitleggen weten we al, maar durven jullie dit ook voor de ogen van potentiƫle klanten? Jullie zullen zondag de kneepjes van het zakenlevenvak leren van jullie leiders. Jullie gaan namelijk op ruiltocht! Hopelijk komen jullie zondag thuis met een mooie nieuwe fiets.

Jongknapen:Ook jullie zullen zich net als de Pagadders verplaatsen in de schoenen van een echte zakenman. Laten we hopen dat jullie opbrengst groter is als die van de Pagadders.

Knapen:Volleybal is een balsport waarbij het speelveld is verdeeld in twee gelijke helften gescheiden door een net. Het net is tussen twee palen gespannen. De beide teams bevinden zich ieder op hun eigen helft en proberen door het slaan of tikken tegen de bal deze op het tegenoverliggende deel van het speelveld binnen de lijnen de grond te doen rake

Jonghernieuwers: Zondag gaan we het kaf van het koren scheiden en uitmaken wie het hoofd koel kan houden onder grote druk. Jullie zullen jullie zondag wagen aan de wereldbekende pisquiz. Jullie moeten hiervoor enkel jullie gezond verstand meedoen. (Jullie moeten thuis nog niets drinken)

Hernieuwers: Soms kunnen we ons 's morgens een beetje saai voelen en moeten we onze eigen zonneschijnenergie produceren.

Tot dan! Groetjes,

De leiders