Activiteit zondag 16 SEPTEMBERGegroet KSA’ers, ouders en geïnteresseerden,

Vorige week zijn jullie weer in de huid kunnen kruipen van alles en iedereen! Sommigen beleefden hoe het was om een echte sportman te zijn terwijl andere konden genieten van echte schotse bezigheden. Deze zondag is dit weer niet anders! Alles mag en alles kan! Lees snel wat jullie deze zondag gaan doen.

Leeuwkens: Jullie zullen wel al gemerkt hebben dat leider Bart een kleine handicap heeft aan zijn arm. Toen hij dit jaar op KSA kamp hem hartelijk was aan het amuseren met een potje voetbal sloeg het noodlot toe, hij viel. Omdat Bart jullie wilt laten zien hoe het is om een gebroken arm te hebben spelen jullie deze zondag het grote gehandicapten spel.

Pagadders: Jullie hebben het vast al gemerkt, de speeltuinen zijn niet meer wat ze geweest zijn. Nu heeft leider Jan de opdracht gekregen van “Het speeltuinencomité” dat de pagadders deze zondag alle speeltuinen onder de loep moeten nemen en beoordelen. Opwijk rekent op ons!

Jongknapen: Dat jullie snelle jongens zijn wisten we al. Deze week mogen jullie dit nogmaals bewijzen door middel van een heuse dag op wieltjes! Steps, fietsen, rolschaatsen en nog veel meer! Dus breng zeker iets mee op wieltjes!

Knapen: Dat Arthur een man van de natuur is wisten jullie al. Maar wisten jullie ook dat hij in zijn jonge jaren nog professioneel boomhuttenbouwer was? Hij kwam dan ook met het idee om deze zondag een grote “Knapenhut” in elkaar te steken. Hij is dan ook ervan overtuigd dat dit geen probleem mag zijn met zo een stoere leden.

Jonghernieuwers: Net zoals de Leeuwkens gaan jullie deze zondag door het leven als echte gehandicapten. Denken jullie dat leven met een armpje of een beentje minder geen probleem is? Dit zullen we zondag na de KSA nog eens vragen ...

Hernieuwers: Jullie kennen ongetwijfeld ons al zeer goed. Maar kennen wij jullie wel al? Om onze band toch nog wat te verstevigen mogen jullie jullie zondag nog eens goed voorstellen door middel van een goed uitgewerkte powerpoint presentatie.

Tot zondag!

De leiders